slide 1 slide 2 slide 3
Lézergép kereskedelem

A UMET lézergépcsalád forgalmazásával rugalmasan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Egyedi gépek mellett vállaljuk kulcsrakész(Turn Key)projektek lebonyolítását is.

Szervíz tevékenység

Az általunk forgalmazott gépekhez teljeskörű szervíz és alkalmazástechnológiai hátteret biztosítunk, megteremtve a lehetőséget a folyamatos és termelékeny használatra.

Oktatás / Fejlesztés

Gépeink használatát helyszíni tréningeken oktatjuk, továbbá egyedi fejlsztéseket is vállalunk úgy, mint vezérlő programok, posztprocesszor, makró programok fejlesztése

Lézervágás és Gravírozás

Meglévő gépparkunkkal vállaljuk termékek sorozatgyártását. A standard anyagok mellett nagy tapasztalatunk van ipari textilvágásban. Árajánlat kéréssel forduljon hozzánk bizalommal.

Rólunk

Alapkoncepciónk egy olyan lézeres megmunkálógép család kifejlesztése, mely a regionális igényeket figyelembe véve nyújt valódi alternatívát az iparági szereplőknek.

Gépeinkhez az eddigi tapasztalatainkból kiindulva, piacvezető alkatrész beszállítók termékeit használjuk fel, ezzel biztosítva a magas minőséget és élettartamot.

Magyarországi fejlesztés révén, a lokális szervíz és alkalmazástechnológiai támogatás adott, mely nagy előnyt jelenet a versenytásrakhoz képest.

UMET márkanéven forgalmazott saját gépeink első tagja az UniTube 6000 típusú csővágó lézergép. Az alábbi videóban egy rövid bemutató látható gépről:

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket bátran!

Kapcsolat

Hírek

Minden ami rólunk szól, minden ami érdekes lehet Önnek is

blog image 1
A CNC.HU-n megjelent egy cikk Umet csőlézerünkről. Klikk a képre a megnyitásért!
UniTube6000 típusú csővágó lézergépünkről feltettünk egy előzetest. (A videó teljes képernyős módban is megtekinthető.)
Újabb videó UniTube6000 típusú csőlézerünkről! Ezúttal vágás közben látható a gép. (A videó teljes képernyős módban is megtekinthető.)
blog image 1
Új fiber fémgravírozó gépünk szállításra kész!

Kapcsolat

Irodánk és bemutató termünk Törökbálint és Budaörs határán a Max Cíty mellett található.

Cím: 2040 Törökbálint Tó utca 3. (Előzetes bejelentkezés szükséges!)

Számla cím és Székhely: 1147 Budapest Ilosvai utca 94/b

Telefon: 20/526 5444

Email: info@uniquemethod.hu

Copyright © 2018 Unique Method kft. | Design: UM